kluscafe_poster_tharde

Klik voor grotere foto.

’t HARDE – Onder het motto ‘’weggooien kan altijd nog!’’ staan er op donderdag 20 februari van 9.00 uur tot 11.30 uur enthousiaste vrijwilligers klaar om u te helpen bij kleine reparaties aan uw keukenmateriaal, kleding of houtwerk.

Heeft u ook wel eens te maken met een snoer dat gebroken is van uw föhn of tosti ijzer, maar vindt u het zonde om het weg te gooien? Staat uw broodrooster al maanden in de kast, omdat hij niet meer werkt? Of is misschien uw handgemaakte trui achter de deurklink blijven haken en zit er nu een gat in? Voor dit soort kleine handelingen kunt u terecht bij het kluscafé in het wijk- en ontmoetingscentrum Jeanne d Arc.

Wijk- en ontmoetingscentrum de Jeanne d Arc is een ontmoetingscentrum waar wekelijks diverse activiteiten en doelgroepen elkaar ontmoeten. Bij het kluscafé in de Jeanne d Arc zijn verschillende enthousiaste dorpsbewoners betrokken die u willen helpen bij het repareren van uw trui, broodrooster of bij andere kleine reparaties aan apparatuur of kleding. U Hoeft op deze manier niet direct een nieuw apparaat of trui te kopen, maar kunt blijven genieten van uw spulletjes. Alle reparaties zijn op eigen risico, maar u wordt kosteloos geholpen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.wiel.nlof in het Jeanne d’ Arc programmaboekje.

Kent u zelf nog iemand die handig is met zijn handen en zijn kennis en talenten in wil zetten voor het kluscafé? Dan kunt u hem of haar aanmelden bij Derk-Jan van Putten ( dj.vanputten@wiel.nl) of bel met 0525-681212.